|
|
WeInvent

WeInvent

WeInvent

WeInvent este prima platforma romaneasca multiautor, cu articole despre Inovatie in Comunicare, in marea lor majoritate. Pentru a primi articolele noastre, imediat ce acestea au fost publicate, va rugam sa accesati sectiunea Abonare + GDPR. Pagina noastra de Facebook o gasiti aici. Daca va place sa dezbateti despre noutati si trenduri in Comunicare si daca v-ar face placere sa si scrieti despre aceste lucruri, poate ar fi interesant sa intrati in WeInvent Community. Adresati-ne deci o cerere, noi credem ca merita.

WeInvent s-a lansat la-nceput de 2008, drept primul blog romanesc despre Inovatie in Comunicare. A fost initial un proiect personal, iar spre final de 2012 devine publicatie colectiva, pastrand aceeasi directie in privinta continutului.

Acesta este locul in care profesionistii, pasionati de diverse teme din Marcom, prezinta opiniile lor sau povestesc despre campanii si/sau declinari care i-au atins si din care avem cu totii de invatat, cand vine vorba despre Inovatie in Comunicare, fie aceasta legata de continut, suport/vehicul media sau experienta. Materialele pot fi trimise pe adresa publica@we-invent.ro . (…)

Continuarea aici.